Откриће које ће променити свет: руски научници најавили нову еру у историји човечанства

Звучи као научна фантастика или алхемија, али руски научници који су пре пар дана на конференцији за штампу у Швајцарској обелоданили своје откриће, бескомпромисно тврде да је ово почетак нове ере у историји човечанства.

Трансмутација: остварење сна (илустрација: ochevidets.ru)

Трансмутација (претварање једног хемијског елемента у други) – вишемиленијумски сан човечанства и опсесија небројених алхемичара, најзад је остварен!

Ово тврде руски научници који су поводом представљања свог открића одржали конференцију за штампу у Швајцарској, где су пред научним конзорцијумом поновили свој поступак.

Како истичу научници, једна од најбитнијих ствари у вези постигнуте трансмутације, јесте да се она не обавља нити коришћем радијације, нити ласера, а ни хемијских катализатора, већ је процес у потпуности био-хемијске природе.

Откриће је начинио тим руских научника којима је циљ, пре свега, производња хемијског елемента који се, као такав, не може наћи у природи, већ само добити у лабораторијским условима, а који је идеалан за гориво којим би се напајале свемирске летелице. Њихов задатак је био да појефтине и поједноставе његову производњу.

Међутим, откриће које је уследило, заиста може да уведе човечанство у нову еру. Ипак, као и већина револуционарних открића и ово је у опасности од „заташкавања“, пошто би широка употреба трансмутације потпуно порушила економско-друштвене односе на планети Земљи.

Остаје да видимо како ће се „владари света“ поставити према овом, слободно можемо рећи, открићу миленијума. За сада, једино упада у очи да је овако епохално откриће, које је објављено 21. јуна ове године, ипак остало поприлично медијски неиспраћено.

Погледајте најбитније саопштење са одржане конференције:

Уколико вас је ово заинтересовало, погледајте и целo саопштење:

Извор: Правда

1 Response

  1. 14. јула 2016.

    […] Откриће које ће променити свет: руски научници најавил… […]

Оставите одговор