Манифестација „Лепо лице породице“

ZA CASE_01Позивамо вас да посетите манифестацију „Лепо лице породице“ која ће се одржати у недељу, 17. маја од 14 часова у дворишту школе „Јован Ристић“ у Борчи.
Догађај је осмишљен као породични дан који ће се организовати сваке године половином маја, поводом светског дана породице (15. маја).
familyЦиљ манифестације је промовисање породичних вредности, односно скретање пажње на важну улогу породице, како у животу појединца, тако и у фумнкционисању друштва. Организатор је „Расен”, удружење основано ради остваривања циљева из области културне, васпитно-образовне и социјалне делатности.
Први породични дан тематски је усмерен ка деци и омладини и због тога је организатор настојао да у догађај укључи институције општине, удружења, организације, школе и обданишта, спортска друштва, песнике за децу, као и секције, групе и хорове који унутар свог деловања имају одељке у којима учествују најмлађи.
05-01Програм су подржали и учешће у њему најавили између осталих и: дечији хор „Распеване звездице“ из Борче, дечија драмска секција „Зозо“ из Борче, рецитатори школе „Олга Петров“ из Падинске Скеле, фолкорни ансамбл „Лира“ из Борче, фолкорни ансамбл ПКБ-a из Падинске Скеле, huge.101.505518чланови удружења „Бело врело“ из Борче, часопис „Светосавско звонце“, Бум Бум радио, кафе „Рагина глава“, чланови Кајакашког клуба Борча, чланови аикидо клуба „Ронин“ из Београда, представници Центра за заштиту породица у име Светског конгреса породица, представници удружења „Ћирилица“, Конопаши ПКБ-а, песници за децу: Мирјана Херцог из Чачка, Бранко Стевановић из Београда, Далибор Дрекић из Борче, Славица Томић из Борче, Снежана Ненадовић из Београда…ZA MAJICE_01

pecat 1_01У склопу програма деца ће имати прилику да насликају своју породицу, а радови ће бити изложени на школском паноу. Госте очекују пријатна изненађења и богат и разноврсзан програм. Учесницима програма биће додељене захвалнице, а деци пригодни поклони.

Са поштовањем

Удружење Расен
и-мејл: udrurasen@gmail.com
и-адреса: udrurasen.wordpress.com

You may also like...

Оставите одговор

%d bloggers like this: