Позив на манифестацију „Лепо лице породице“ у организацији Удружења Расен


Позивамо вас да посетите манифестацију „Лепо лице породице“ која ће се у организацији Удружења Расен одржати у недељу, 17. маја од 14 часова у дворишту школе „Јован Ристић“ у Борчи.

Догађај Лепо лице породице је осмишљен као породични дан који ће се организовати сваке године половином маја, поводом светског дана породице (15. маја).

Циљ манифестације је промовисање породичних вредности, односно скретање пажње на важну улогу породице, како у животу појединца, тако и у фумнкционисању друштва. Организатор је „Расен”, удружење основано ради остваривања циљева из области културне, васпитно-образовне и социјалне делатности.

Први породични дан тематски је усмерен ка деци и омладини и због тога је организатор настојао да у догађај укључи институције општине, удружења, организације, школе и обданишта, спортска друштва, песнике за децу, као и секције, групе и хорове који унутар свог деловања имају одељке у којима учествују најмлађи.

Програм су подржали и учешће у њему најавили између осталих и: дечији хор „Распеване звездице“ из Борче, дечија драмска секција „Зозо“ из Борче, рецитатори школе „Олга Петров“ из Падинске Скеле, фолкорни ансамбл „Лира“ из Борче, фолкорни ансамбл ПКБ-a из Падинске Скеле, чланови удружења „Бело врело“ из Борче, часопис „Светосавско звонце“, Бум Бум радио, кафе „Рагина глава“, чланови Кајакашког клуба Борча, чланови аикидо клуба „Ронин“ из Београда, представници Центра за заштиту породица у име Светског конгреса породица, представници удружења „Ћирилица“, Конопаши ПКБ-а, песници за децу: Мирјана Херцог из Чачка, Бранко Стевановић из Београда, Далибор Дрекић из Борче, Славица Томић из Борче, Снежана Ненадовић из Београда…

У склопу програма деца ће имати прилику да насликају своју породицу, а радови ће бити изложени на школском паноу. Госте очекују пријатна изненађења и богат и разноврсзан програм. Учесницима програма биће додељене захвалнице, а деци пригодни поклони.

Са поштовањем

Удружење Расен
и-мејл: udrurasen@gmail.com
и-адреса: http://www.rasen.rs

ПОДЕЛИТЕ

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.